OPRETHOLDE EN GOD LUFTKVALITET I HJEMMET

Selv om de fleste af os er klar over, at vi tilbringer en stor del af vores liv indendørs, er det ikke alle, der bekymrer sig om, hvorvidt de indendørs rum, vi befinder os i (hvad enten det er hjemme eller på arbejdet), er tilstrækkeligt og regelmæssigt ventileret. Som følge heraf lever vi ofte i miljøer med forhøjede koncentrationer af CO2 eller andre stoffer, der har en negativ indvirkning på vores helbred ved at forårsage koncentrationstab, øget kvalme, nedsat produktivitet eller i nogle tilfælde hovedpine og manglende søvnkvalitet. Denne effekt kan minimeres betydeligt ved at installere varmegenvindingsenheder, der giver en stille og kontinuerlig ventilation af interiøret uden behov for brugerens konstante tilstedeværelse og assistance.

HYUNDAI-varmeregenvindingsenheder kan automatisk justere deres ydeevne takket være de indbyggede CO2-, fugt- og temperatursensorer, så der altid er frisk luft af høj kvalitet i interiøret.

Luftkvaliteten sikres af 4-trins filtrering, som omfatter 2 mekaniske filtre til at fjerne større og mellemstore partikler, et HEPA-filter til at fjerne forskellige pollen og allergener samt et aktivt kulfilter mod forskellige lugte.

Koncentrer dig perfekt, vær produktiv, få en god nats søvn! Lad HYUNDAI forbedre din verden!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *