UDRŽUJTE DOMA KVALITNÝ VZDUCH

Aj keď si väčšina z nás uvedomuje, že trávime dominantnú časť nášho života v interiéri, nie každý sa zaujíma, či sú vnútorné priestory, v ktorých sa nachádzame (či už doma alebo v práci), dostatočne a pravidelne vetrané. Výsledkom je, že často žijeme v prostredí, v ktorom je zvýšená koncentrácia CO2 alebo iných látok, ktoré majú negatívny vplyv na naše zdravie tým, že spôsobujú stratu koncentrácie, zvýšenú nevoľnosť, zníženú produktivitu alebo v niektorých prípadoch bolesti hlavy a nedostatok kvalitného spánku. Tento účinok sa dá výrazne minimalizovať inštaláciou rekuperačných jednotiek, ktoré poskytujú pokojné a nepretržité vetranie interiéru bez potreby konštantnej prítomnosti a pomoci užívateľa.

Rekuperačné jednotky HYUNDAI dokážu vďaka zabudovaným snímačom CO2, vlhkosti a teploty automaticky prispôsobiť svoj výkon tak, aby sa vo vnútri interiéru neustále udržiaval kvalitný a čerstvý vzduch.

Kvalita ovzdušia je zabezpečená 4-stupňovou filtráciou, ktorá obsahuje 2 mechanické filtre na odstránenie väčších a stredných častíc, filter HEPA, aby sa odstránili rôzne pely a alergény a aktívny uhlíkový filter proti rôznym zápachom.

Dokonale sa koncentrujte, buďte produktívni, kvalitne sa vyspite! Nechajte HYUNDAI zdokonaliť Váš svet!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *